Header Image
Home / Kunst in opdracht

Kunst in opdracht

Heeft u een idee voor een kunstwerk thuis of in uw bedrijf, maar heeft u geen idee hoe het kunstwerk te realiseren? Stuur uw idee in en Mac-Donald Art helpt u de juiste kunstenaar(s) te zoeken die uw idee uit kan voeren. Mac-Donald Art werkt samen met meerdere kunstenaars om kunst in opdracht te creëren. Naar aanleiding van uw wensen maken wij samen met u een kunstwerk dat past bij u en uw omgeving. Wij begeleiden het project van begin tot eind. Van een klein schilderij in de huiskamer tot een groot beeldhouwwerk in de buitenruimte.

Kunst in opdracht: werkwijze

Het doel van onze projectbegeleiding is in samenwerking met u maatwerk te leveren. We volgen een vijfstappenplan om dat te garanderen. Hieronder worden de diverse stappen toegelicht. In elke stap is terugkoppeling ingebouwd, zodat op elk moment de lijnen kunnen worden bijgesteld.

Stap 1: Wensen en mogelijkheden

Jerry inventariseert uw wensen en bespreekt samen met u de mogelijkheden voor een kunstwerk.

Stap 2: Realisatie

Gebaseerd op uw wensen en mogelijkheden, maakt Mac-Donald Art een selectie van kunstenaars die de opdracht uit kunnen voeren, waaruit u een keuze kunt maken. Is de keuze gemaakt? Dan gaan wij aan de slag met het realiseren van het kunstwerk.

Stap 3: Contact en contractvorming

Mac-Donald Art verzorgt het contact met de kunstenaar(s) en stelt de benodigde contracten op.

Stap 4: Levering

Uiteraard verzorgen wij de levering van het kunstwerk voor u. Wilt u het werk liever zelf ophalen? Dat kan uiteraard ook!

Stap 5: Projectevaluatie

Na afloop van het begeleidingstraject evalueert Mac-Donald Art samen met u het project.

Interesse?

Neem eens vrijblijvend contact op met Mac-Donald Art en we bespreken graag de mogelijkheden.
Uiteraard zit u nergens aan vast.

Top